Selecteer een pagina

Prachtig en krachtig op elk apparaat

Een van de problemen met veel sites is dat ze niet compatibel zijn met verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets. Met andere woorden, ze bieden niet elke gebruiker dezelfde ervaring.

Een webshop kan er bijvoorbeeld geweldig uitzien op één specifieke monitor, maar totaal onbruikbaar zijn op een smartphonescherm.

In de meeste gevallen gaan bezoekers dan gewoon weg. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw site responsive is.

Webdesign Eindhoven

Internet, design

en marketing

Door het uitwerken van topkwaliteit websites en applicaties, die we combineren met de juiste branding geven we betekenis aan uw merk. Van logo tot gecompliceerde webshop en van teksten tot complete marketing campagne. Wij staan voor kwaliteit.

Web Design

Gebouwd om te

blijven plakken

Appmaniacs creëert merken, websites en apps met een geweldig look en de juiste functionaliteit. Door goed luisteren en breed onderzoek helpen wij u bij het behalen van uw zakelijke doelstellingen en voorop te blijven lopen op het web.

Menukaart digitaal

Realtime synchronisatie

Realtime synchronisatie van bestellingsgegevens tussen keuken en serveersters verschillende schermen en printers evenals de bestel app

Verhoog je efficiëntie
Plaats een Self-Order Kiosk waarmee gasten zelf kunnen bestellen. Stuur binnen één klik bestellingen door naar de keuken of de bar
Klantenloyaliteit

Laat klanten uw app op hun telefoon zetten. U heeft de mogelijkheid om klanten push berichten te versturen met aanbiedingen. Open rekeningen op naam voor je vaste gasten.

veel gestelde vragen

Hier leest u de meest gestelde vragen over verkoop. Als u echter nog steeds niet-geadresseerde vragen heeft, bel of mail ons dan gewoon.
Is Menukaart Digitaal compatible met mijn eigen hardware
Jazeker, onze software kunt u zelfs gebruiken vanaf uw mobile telefoon. Na het openen is het kassasysteem ook bereikbaar zonder internet.
Kunnen er ook bestellingen worden gedaan vanuit de website
Ja, een van de voordelen van ons systeem is dat alles met elkaar gekoppeld is. Webshop, bestel app en kassasysteem werken samen. Op deze manier heeft u centraal inzicht in uw organisatie. Ook wanneer u meerdere vestegingen heeft.
Ik heb al een kassasysteem, kan ik alleen aan app/website laten ontwikkelen?

Ja, wij staan u heel graag te woord met een goed advies en kunnen u helpen met op een breed gebied. Vaak is het mogelijk om onze apps of website te koppelen aan uw huidige kassasysteem. Dit hangt natuurlijk af waar u mee werkt.

Ik ben niet technisch krijg ik ondersteuning?

Jazeker! Wij willen dat alles perfect voor u werk! Online en telefonische ondersteuning is gratis bij elk abonnement, dus u kunt ons een bericht sturen of bellen wanneer u vastloopt. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 10:00 en 22:00

Mijn internet werkt niet altijd goed, is Menukaart Digitaal geschikt voor mij?

Hoewel we u ten zeerste aanbevelen Menukaart Digitaal uit te voeren met een stabiele internetverbinding, weten we dat uw webprovider u af en toe in de steek kan laten. Daarom heeft Menukaart Digitaal een offline modus waarmee u nog steeds een aantal winkeltaken kunt uitvoeren, zoals contante betalingen en het zoeken naar producten. Andere functies zijn echter niet offline beschikbaar.

 

Ik heb meer dan een winkel is dit systeem geschikt voor mij?

Ja. Menukaart Digitaal werkt uitstekend voor ondernmingen met meerdere locaties en maakt het gemakkelijk om uw voorraad, personeel en klantinformatie op al uw locaties te beheren. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over onze abonnementen met meerdere winkels.