Eindhoven Webdesign Portfolio Over ons Kwaliteit Contacts Kwaliteit Portfolio Over ons Contact
menu
close
Maak een afspraak

<    Sleep de foto’s op en neer    >

Infinite development

De ontwikkelingen op het internet gaan al jaren enorm snel. Waar wij goed in zijn is het volgen van de laatste ontwikkelingen en trends. Daarnaast garanderen wij u de volgende vijf principes:

Merkversterkend

Passende layout

R

Super snelheid

Goed onderhoud

Merkversterkend

Een logo, een website, goede foto’s, pakkende teksten, typografie en kleuren vormen samen het gezicht van uw onderneming. Over smaak valt niet te twisten, maar een professioneel ontwerp herken je meteen. Door het combineren van de juisten ingrediënten creëren wij samen met u het imago dat bij uw onderneming past. Altijd stijlvol, zinvol en professioneel!

Merkversterkend ontwerp

Een merkversterkend ontwerp kan uw bedrijf helpen opvallen. Een op maat gemaakte ontwerp zal uw bedrijf laten onderscheiden van concurrenten. Voor nieuwe bezoekers maakt dat uw site en bedrijf uniek en gedenkwaardig. 

Een van de grootste problemen bij het gebruik van een vooraf gemaakt webontwerpsjabloon is dat het niet veel of helemaal niets met uw merk te maken heeft.

Met andere woorden, u kunt misschien kleine elementen zoals de typografie en kleurenschema’s wijzigen, maar u kunt niets unieks maken voor uw bedrijf.

Bekijk zelf een aantal websites – u zult meteen kunnen zien welke designaccenten hebben die hun merk een boost geven, in tegenstelling tot producten voor het maken van koekjes die catch-all-sjablonen gebruiken.

Prachtig en krachtig op elk apparaat

Een van de problemen met veel sites is dat ze niet compatibel zijn met verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets. Met andere woorden, ze bieden niet elke gebruiker dezelfde ervaring.

Een webshop kan er bijvoorbeeld geweldig uitzien op één specifieke monitor, maar totaal onbruikbaar zijn op een smartphonescherm.

In de meeste gevallen gaan bezoekers dan gewoon weg. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw site responsive is.

Infinite development

Onderhoudsplanning
Wanneer u in een hoogwaardige website investeert, investeert u waarschijnlijk ook in onderhoudsplanning.

Net zoals u nooit zou overwegen om onderhoud in uw bedrijfskantoor of uw huis te negeren, mag u het onderhoud van uw site nooit negeren.

Problemen kunnen en zullen optreden, van eenvoudige linkfouten tot grotere problemen veroorzaakt door onvoorziene uitdagingen. Het hebben van een onderhoudsplan voorkomt dat deze problemen groeien of uw succes saboteren.

Infinite development

# 2: Merkversterkend ontwerp
Een van de grootste problemen bij het gebruik van een vooraf gemaakt webontwerpsjabloon is dat het niet veel of helemaal niets met uw merk te maken heeft.

Met andere woorden, u kunt misschien kleine elementen zoals de typografie en kleurenschema’s wijzigen, maar u kunt niets unieks maken voor uw merk.

Bekijk zelf een aantal websites – u zult meteen kunnen zien welke designaccenten hebben die hun merk een boost geven, in tegenstelling tot producten voor koekjesvormers die catch-all-sjablonen gebruiken.

Een merkversterkend ontwerp kan uw bedrijf helpen opvallen. Het op maat gemaakte webdesign van een dakbedekkingsbedrijf zal het bedrijf bijvoorbeeld onderscheiden van concurrenten die genoegen nemen met ontwerpen voor kopiëren en plakken. Voor gebruikers maakt dat uw site en bedrijf uniek en gedenkwaardig.

Webdesign Eindhoven

Internet, design

en marketing

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website. Hoewel ontwerp, thema, gebruikersnavigatie en relevante inhoud allemaal cruciale elementen zijn van een goede website, is een ding dat veel mensen over het hoofd zien, de laadsnelheid.

Het optimaliseren van een website kan veel tijd kosten. Standaard heeft uw website een boven gemiddelde snelheid