WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Bij ons zit u goed

Wij zijn namelijk pas tevreden als wij zeker weten dat u dat ook bent. Lees hier wat onze andere klanten zeggen.

Jaap Wessels

Jaap Wessels

Hof Promotion

Appmaniacs heeft ons vanaf 2013 geholpen bij het opbouwen van onze brand. Logo, website, powerpoint presentaties en visitekaartjes, Alles hebben we uit handen kunnen geven. De samenwerking verloopt altijd erg prettig en professioneel.

Frank Bakermans

Frank Bakermans

De Kadepost

Zeer tevreden over de kwaliteit maar vooral de persoonlijke benadering.
Echt een aanrader.

Clementine

Clementine

De Leyehoeve

Sinds 2015 hebben wij voor ons paardenpension 3 websites door 3 verschillende “website specialisten” laten bouwen en telkens was de website na circa een jaar “verouderd” en werkte deze niet meer. Dit gaf behoorlijk wat frustratie en irritatie. Doeye heeft al mijn wensen geïnventariseerd en om referentie websites gevraagd en een website voor mij gebouwd die helemaal aansluit op mijn wensen en ideeën. Daarnaast onderhoudt Doeye mijn website waardoor deze altijd up-to-date is en dus niet meer kan verouderen. Ik ben zeer te spreken over het oplossingsgerichte en snelle handelen van Doeye en ontzettend tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe website deleyehoeve.nl

Charlotte Driessen

Charlotte Driessen

FoodieFit

Een onderneming naar mijn hart! Zetten graag een tandje bij en geven net dat beetje meer. Erg blij dat ik met ze in contact ben gekomen! Echte aanrader.

Mathieu Brekelmans

Mathieu Brekelmans

MB Art

In de zoektocht om een gebruiksvriendelijke en mooie website te laten bouwen ben ik bij Appmaniacs uitgekomen. Super contact: Doeye Hof is bevlogen en to the point, met een uitstekend idee voor een aantrekkelijke site. Fijne service!

Monique de Vos

Monique de Vos

Departures

Goede input, fijne service en (vrijwel) doorlopend bereikbaar. Aanrader!

Niels ter Haar

Niels ter Haar

Eigenaar

In 2014 hebben wij onze website hier laten ontwerpen. Appmaniacs heeft ons tot op heden uitstekend geholpen. Alles wat we nodig hebben wordt snel en op maat ontworpen. En de kosten vallen altijd mee. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Bob Bressers

Bob Bressers

Bressers Occasions

Bij Appmaniacs weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze zijn betrokken en komen met goede ideeën. Een fijne samenwerking en een hele scherpe prijs. Zeker 5 sterren voor dit bedrijf!

Mark Spoelstra

Mark Spoelstra

Solar One

Fantastische service! Past snel snel toe, levert daarnaast perfecte maatwerk en schakelt geweldig. Kortom echt een aanrader.